Какво е общото между Дженифър Анистън, Ким Кардашиян, Синди Крауфорд и Джулия Робъртс? Освен че са много красиви и успели жени, свързва ги и името на Кати Кейлър – личната треньорка, с помощта на която телата им са в перфектна форма. Някои от съветите, които Кейлър дава (и които очевидно имат резултат!), са необичайни и по-различни от всичко, което сме чували и чели до този момент, други пък са повтаряни толкова пъти, че чак вече не им вярваме.

1. Без газирани напитки и вино – повечето хранителни режими позволяват и дори насърчават консумацията на малки количества вино. Не и режимът на Кати Кейлър. Вода в изобилие и никакви алкохолни и газирани напитки.

2. Замествайте едно от основните хранения през деня с протеинов шейк – напук на обичайните съвети за редовно хранене поне по 3 пъти на ден, звездната треньорка горещо препоръчва да изпиваме по 1 протеинов шейк на мястото на едно от храненията.  По-малко калории и усещане за ситост по-дълго време – това е простичкото обяснение.

3. Лицеви опори – ежедневното включване на това упражнение в тренировката извайва мускулите от глава до пети.

4. Избягвайте листните зеленчуци – причиняват подуване на стомаха и никак, ама никак не са подходяща храна за вечеря, ако планувате да излизате след това.

5.  Ходенето е най-доброто упражнение – може да го правите винаги и навсякъде. Докато вървите, почти всички мускули в тялото ви са активни, горите повече калории и съответно поддържате фигурата си. Това не е необичаен съвет, но пък за сметка на това е изключително ефективен, ако го изпълнявате.